Мълчаливо бдение в памет на загиналия при автомобилна гонка в сливенското

...
Мълчаливо бдение в памет на загиналия при автомобилна гонка в сливенското
Коментари Харесай

Бдение пред съда в Сливен с искане на справедлива присъда

Мълчаливо бдение в памет на починалия при автомобилна гонка в сливенското село Крушаре 19-годишен Петър Досев се организира през днешния ден в Сливен. Роднини и другари на момчето желаеха обективна присъда за породената гибел. В ареста с непрекъсната мярка е арестуван 26-годишен мъж, който е карал другата кола. Той е упрекнат в съзнателно причиняване на гибел, напомня БНР.

Близки и другари на починалия сложиха негова фотография пред постройка на съда, възпламениха свещи и желаеха всички забъркани в случая да бъдат осъдени.

Хората оповестиха, че в случай че мярката на обвинения след обжалване бъде изменена, те още веднъж ще се съберат пред съда. Инцидентът е провокиран след скандал сред 19-годишното момче и 26-годишният мъж поради непристойно държание към приятелката на младежа в дискотека.

В опит да си обясни връзките Петър, дружно с татко си отиват в село Крушаре да търсят мъжа, поражда спор, при което двамата потеглят да бягат с колата, застигнати са и са изблъскани от пътя, където се удрят съдбовно в крайпътно дърво.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР